Forbindelse til internet

Foreningens hjemmeside: 

Denne hjemmeside bliver løbende opdateret af bestyrelsen, – assisteret af foreningens webmaster- Ebbe Lastein (ebbe@lastein.dk).  – Hjemmesiden er som udgangspunkt foreningens talerør, hvor vi annoncerer alle de arrangementer vi afholder samt giver praktiske oplysninger omkring stort og småt af betydning for vore medlemmer, – herunder ikke mindst referater, beretninger og regnskaber vedr. foreningens drift. 

Når særlige forhold/arrangementer kræver dette informeres medlemmerne ligeledes pr. mail, som sendes til de mailadresser kasserer har registret i vores medlemskartotek. 

Derudover er der på privat basis en lukket Facebookgruppe – “Stenbækkerne“, hvor man kan søge om optagelse v. Tinna og Søren (Stenbækvej 11), som administrerer gruppen. Grundejerforeningen er ikke medlem af gruppen, – hvorfor eventuelle spørgsmål og beskeder til foreningens bestyrelse fortsat bedes rettet på foreningens mailadresse der er:  stenbaekgaarden1972@gmail.com

 

Vedr. TDC-bredbånd (Opdateret d. 13.06.2018)

Så er det ganske vist !!! – TDC har på baggrund af den udviste interessetilkendegivelse besluttet, at der vil blive etableret en “mikrocentral” i området i løbet af 2018.

Dette indebærer, at de af jer som måtte have lyst/behov/råd til at benytte jer af TDC´s tilbud (Som helt sikkert kommer dumpende ind af brevsprækken eller lander i jeres mailboks) ja, I vil forventeligt være på nettet inden årets udgang.

Vi håber, at det “benarbejde” som er gjort i bestyrelsen for at få dette projekt sparket i gang, vil komme så mange af jer til gode som muligt, og det hvad enten det er i form af højere hastighed og større kapacitet, når I får besøg af børn og børnebørn, (som jo gerne skal kunne både streame og downloade for at de føler sig hjemme) – eller i form af en højere salgspris når/hvis I en skønne dag beslutter jer for at sælge sommerhuset.

Tak til Preben for hans vedholdenhed – og hans gode kontakter i TDC 🙂

Vedr. – SKYWIRE  (Opdateret d. 26.02.18)

Da flere af vore medlemmer er blevet kontaktet af SKYWIRE (privat internet-udbyder), skal vi for god ordens skyld henlede jeres opmærksomhed på vor nyhedsmail udsendt efter generalforsamlingen sidste efterår.

Vi anførte her bl.a. :  Andre har tilsluttet sig en “lokal” udbyder som hedder “SKYWIRE”, – hvilken ifølge oplyste skulle være i stand til at levere en OK hastighed (50-100mbit) til en særdeles konkurrencedygtig pris. (Deres dækningsområde er gengivet her.)

Da SKYWIRE som nævnt gerne vil sikre sig at de fortsat er med i jeres overvejelser, ja da skal vi oplyse at yderligere oplysninger kan indhentes på http://www.skywire.dk eller ved kontakt til Jens Jönsson på 3222 6060 eller info@skywire.dk.

Vedr. internet (opdateret 20/10/2017)

På Stenbækvej 17 har vi købt en router (Huawei B315), som modtager 4G-signal fra ny TDC/YouSee-sender  placeret i nærheden af Bagenkop. Det giver os en meget rimelig adgang til internettet.
Den er så rimelig, at alt tanke om nedgravet kabel er aflyst – for os.
Der er foretaget nogle målinger af kapaciteten af forbindelsen, vist her:
Forbindelse til internet
Dækningskort: Dækningskort bl.a. 4G.
Hastighedsmåling: Yousee hastighedsmåling

Vedr. mobiltelefonering

Mange (nogle) moderne smartphones har mulighed for såkaldt ”WIFI-opkald”, hvor man i stedet for at benytte mobilnetværket bruger internettet via adgangen til sin WIFI-router.
(https://telepristjek.dk/mobiltelefoner-bruges-til-wifi-opkald/)